Grungi RPG blogja

Ez a blog azért született, hogy megoszthassam véleményemet a világgal a szerepjátékokról. Bemutatók, kiegészítők, kalandok, beszámolók. Esetleg néha elkalandozok hasonló területekre, mint a táblás játékok például.

Friss topikok

DRTRPG

Címkék

5 (5) 5e (2) 5E (1) AGE (1) Age (1) ajánló (2) Alapok (9) Auvron (1) Barcraft (1) Bemutató (10) Bolygó (2) castles (2) chaos (1) Citadell (2) Citadella (1) crusades (2) csatorna (2) cyberpunk (4) D&D (10) D20 (6) d6 (1) D6 (2) Deep (1) Destination (1) dnd (7) dnd 5E (1) dungeons (1) dynamic (1) eberron (1) Elemzés (14) elmélkedés (2) És (1) expanded (1) Expanse (1) Fantasy (2) faust (1) Fénytelen (1) Fighting (1) Five (1) HP (1) ismertető (5) Játék (12) Jumpstart (1) Kaland (7) kampány (2) karakteralkotás (2) Kard (1) kedvcsináló (1) Kék (1) Kém (1) kildar (1) Kit (1) KJK (2) kockák (1) Kockázat (1) Lost (1) Lost Mines of Phandelver tapasztalatok (1) M.A.G.U.S. (2) magas (1) Mágia (1) Mines (2) neurospasta (1) Next (2) of (1) Old School Essentials (1) Ose (1) Osztály (2) patreon (1) Phandelver (2) RED (2) rendszer (5) revised (1) roll20 (2) roll player (1) rpg (21) sárkányok (1) sci-fi (4) setting (1) siege (1) Star (1) Starter Set (3) star wars (1) Star Wars (1) Sunless (2) swords (1) System (1) szerepjáték (15) szinten (1) társasjáték (1) taverna (1) Torches (1) történelem (1) TRPG (2) Tűzhegy (1) twitch (1) ultramodern (1) updated (1) Varázsló (1) vlog (2) Witcher (1) youtube (2) Címkefelhő

Star System: Every Star A Destination

2020.09.23. 08:30 grungi

Üdv,

Napokban futottam bele ebbe az ígéretes kiadványba. Ugye nemrég írtam a Star Wars D6-os kiadásáról, ami meghatározó volt a korai rpg-s életemben. Nos a Star System: Every Star A Destination kampánykönyv pontosan ezt az életérzést próbálja visszaadni. Kértem sajtópéldányt, de nem bírtam megvárni a cég válaszát, ezért mindenképpen írok róla, ha megérkezik, ha nem.

Szóval a jelenlegi poszt csak reklámanyagok alapján készült. Ezek a neves személyek összeálltak, hogy újra megkapjuk azt az élményt új formában, amit átélhettünk a régi Star Wars rpg kapcsán:

  • Bill Smith (Line Editor, The Star Wars Roleplaying Game.)
  • Peter Schweighofer (Editor, The Star Wars Adventure Journal.)
  • Timothy S. O'Brien (Pirates & Privateers.)
  • Drew Campbell (Cynabar's Fantastic Technology: Droids.)
  • Gareth-Michael Skarka (D6 Space: Ships.)
  • Michael Kogge (Star Wars Adventure Journal.)
  • Wayne Humfleet (Heroes & Rogues.)

A setting.

 Ellátogathatunk a festői Tekazzilbe, ahol egy királyi társaság működik, amely a törvényeket opcionálisnak, a profitot pedig királynak tekinti. Értékes ősí műtárgyak mélyen a dzsungelekben. Őrültek, akik azt hiszik ők lesznek az elsők a keresésben. Polip kalózok az Arx gázóriás felett. Túlélés ókori szellemhajón ami csapdába esett az űr egy lerombolt szektorában. Tanúi lehetünk bürokraták bolygójának félelmetes erejének és teljes borzalmának. Lavírozhatunk ördögi űrakadémiák végzetes csatái között. Harc a túlélésért egy brutális faj ellen, amelyet régóta kihaltnak tartanak. Csatlakozhatunk egy rongyos xenoecológusok flottájához, akik megpróbálják megőrizni a galaktikus leviatánok kis falkáját.

És még egy kis promóció:

A galaxis hatalmas és könyörtelen ... különösen az ismert tér peremein. Odakint a kockázatvállalási hajlandóság lehet a túlélés záloga. Minden repülés veszélyt jelent, minden leszállópálya, csillagkikötő vagy űrbázis lehet a az elválasztó vonal élet és a halál között. 

Nos ez és más hasonló kalandok várnak ránk, ha belevágunk a Star System: Every Star a Destination világába.

Ha valakiben felkeltette az érdeklődést ez a kis bejegyzés, akkor ezen a linken elérheti a terméket:

Star System: Every Star a Destination.

A bolt oldalán elérhető egy 10 oldalas preview is, amiből látszik, hogy milyen szépen hozza a kiadvány a klaszikus D6 hangulatot.

Jó játékot!

G

A bejegyzés trackback címe:

https://grungirpg.blog.hu/api/trackback/id/tr1416210990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása